Despre blog

     Creativitate, inovatie, problem solving … ce teme importante! Mult prea importante si fascinante incat sa le acorzi doar o subcategorie pe un blog! Era nevoie de un loc special dedicat doar lor. Un loc in care sa fie analizate sistematic, un loc in care interactivitatea sa aduca plus valoare.

     Demersul este important si din punct de vedere strategic, pentru ca – pe aceasta platforma interactiva – fiecare participant se va dezvolta. Devenim mai bogati impartasindu-ne cunoasterea unii celorlalti, fiind utili unii celorlalti, ajutandu-ne reciproc sa crestem. …mai ales in aceste arii cheie ale existentei noastre (atat din punct de vedere personal si profesional cat si in ce priveste societatea umana in ansamblu).

     Numele blogului – I see possibilities – mi-a venit dupa ce, timp de aproximativ o saptamana, m-am gandit la cum ar trebui sa fie structurat si care ar putea fi titlul cel mai potrivit. Cred ca simtul angajat cel mai mult in reprezentarile ce au ca obiect noi solutii este vazul; intai vedem solutiile cu ochii mintii. De aceea mi-am permis o parafraza la replica baietelului din filmul „Al 6-lea simt” care putea percepe dincolo de ceea ce le era accesibil oamenilor obisnuiti. El spunea „I see dead people.”; eu spun „I see possibilities…infinite new possibilities!”. Imi doresc ca aceasta parafraza sa devina o constanta in vietile tuturor celor ce contribuie la acest blog. 

     Bine ati venit, asadar! Va invit sa ramaneti! Sa impartasim cunoastere, experiente, metode si – mai ales – rezultate neasteptat de bune!

 

Free Hit Counter

Comentarii închise la Despre blog
%d blogeri au apreciat: